هموطنان عزیز! عرض سلام و ادب خدمت فرد فرد شما انشاالله که با دریافت این متن دارای صحت وعافیت کامل باشید، دوستان نهایت عزیز هموطنان گرامی و باشهامت ارزو مندم که با مرور این متن بتوانید افغانستان عزیزمان را که در دو راه تاریک و روشن قرار دارد با استفاده از قدرت فردی خویش به مسیر روشن انرا در حرکت بیاورید تا نزد خداوند ج واین ملت غیور و رنج دیده دین ایمانی، انسانی و اسلامی خویش را ادا نمایم و بتوانیم افغانستان را خیالات، هوس ها، آرامان ها، و سلیقه های شخصی، فردی، سمتی، گروهی، حزبی، لسانی و مبدل ساختن حکومت افغانستان به یک شرکت سهامی به سمت خوشبختی، سعادت، قانون مندی وتطبیق قوانین سراسری، برادری، برابری، صداقت، فلاح، و مدیریت عالی، پیشرفت و ترقی سوق داده و از بدختی های گوناگون ملت و دیار خویش را که دجار آن است نجات داده نگذاریم که یکبار دیگر به عقب برگردید و باید به هرقسم که باشد به کمک ویاری خداوند ج و اراده قاطع شما ملت عزیز به جلو در حرکت باشیم و با استفاده از رای خویش این چرخ وعقربه نیمه فعال را سرعت بخشیده تا باعث سعادت دارین خود مان و دیگر هم وطنان ناتوان مان گردد.
بیاید قوم پرستی، سمت پرستی، زبان پرستی، نژاد پرستی، تنظیم و گروه پرستی را نه گفته و پا بند به اوامر الهی باشیم چنانچه الله ج میفرماید.
ترجمه: ای مردم! بی شک ما شما را از یک مرد وزن آفریدیم, وشما را تیره ها وقبیله ها قرار دادیم, تا یکدیگر را بشناسید, همانا گرامی ترین شما نزد خدا پر هیز گارترین شماست, بی گمان خداوند دانای آگاه است.
بلی هموطن عزیز ما وشما منحیث یک مسلمان باید در مطابقت به احکام و اوامر الهی زندگی خویش را در روی زمین عیار سازیم موضوعات همچو قوم، لسان، گروه، سمت و نژاد نمیتواند مانرا به قله های موفقیت و سعادت دارین نزدیک بسازد بجز از تقوا و پرهیزگاری اکنون روز ان فرا رسیده تا بتوانیم با ادای مسولیت منیحث یک فرد مسلمان وجدان خویش را ارمش بخشیده و به میهن خویش خدمت نمایم و همچنان با استفاده از رای خویش شخص را انتخاب نماید که بتواند بشکل عادلانه و مسولانه میان ما عدالت را تحکیم و یک داور خوب باشد نهایت بیدار باشید مبادا کار کنیم که از فردایش پشیمان باشیم و کار کرده نتوانیم و پیش وجدان خویش خجالت باشیم چنانچه الله ج میفرماید.
ترجمه: بی گمان خداوند به شما فرمان می دهد که امانتها را به صاحبان آنها باز گردانید. و هنگامی که میان مردم داوری می کنید، به عدالت داوری کنید، در حقیقت، نیکو چیزی است که خداوند شما را به آن اندرز می دهد، بی گمان خداوند شنوای بیناست.
سپس هموطن عزیز این ایت از قران مجید بسیار موضوع مهم را اشاره میکند و به ما میاموزاند که ما باید چگونه میتوانیم یک داور خوب باشیم وعدالت را میان مردم تامین کنیم خوب حالا سوال اینجاست که ایا ما رای خویش را به چه کسی استفاده میکنیم ایا میتواند یک داور خوب باشد میتوان حق را از باطل تفکیک سازد، ایا میتواند مسله اولیأ کشور را نسبت نفع شخصی خویش ترجیع دهد آیا میتواند وجدان پاک داشته باشد آیا میتواند یک غموار خوب باشد آیا میتواند یک انسان عالم و بادانش باشد، آیا میتواند بالای زخم های این ملت بیچاره مرحم بگذارد، آیا میتواند یک رهبر واقعی باشد، آیامیتواند خادم ملت شود ویا اینکه فقط شیک پوش است خوش تیپ است قوم پرست، سمت پرست است، بجز ازمنافع شخصی خویش و هم گروهان خویش چیزی دیگری را ترجیع نمیدهد.
دوستان نهایت گرامی بیدون شک خداوند ج سرنوشت قومی را تغیر نمی دهد تا وقتی که آنان آنچه درضمیرشان است تغیر دهند ما باید حرکت کنیم به سوی سعادت که خداوند ج ما را مدت نماید، برادران و خواهران گرامی امروز روز ان فرارسیده که ماباید تصمیم مانرا بگریم نگذاریم که این ملت بیچاره یک بار دیگر به بدبختی گوناگون دچار گردند نباید کار کنیم که فرادیش خودمان پیشمان باشیم اما کار کرده نتوانیم، اختلاس که شود ما دران نقش داشته باشیم، غارت که شود ما دران شامل باشیم، سوی استفاده ازمال بیت المال شود ما دران شامل باشیم، ظلم شود ما در آن شامل باشیم، حق مظلوم تلف شود ما درآن شامل باشیم، از خون ملت میکده بلند منزل بسازد ما درآن شامل باشیم و امثال ان بیدون شک ما اگر رای که قدرت فردی مان است از ان استفاده معقول نه نماید در آینده شامل همه بد بختی افغانستان خواهیم بود سود را دیگران خواهد برد، بلند منزل، عیش ونوش، پولدارشدن، نامدارشدن، مالک شدن سرمایه های لایتناهی، تجارتهای بی حساب، زور گوئی های شبانه روزی، مقام های فرمایشی، تعینات انتصابی بیدون قید وشرط و بیدون لیاقت و شایستگی را کسان دیگر خواهد مالک شد رنج و دردش را ما تحمل خواهیم کرد بناً خواهشمندم که نهایت محتاطانه عمل نماید و اجازه ندهید که این میهن عزیز مان یک بار دیگر به ده های قبل بر گردد و ما باید بسوی سعادت در حرکت باشیم، طوریکه الله سبحان و تعالی میفرماید:
ترجمه: بی گمان خداوند حالت (و سرنوشت) هیچ قومی را تغیر نمی دهد ، تا وقتی که آنان آنچه را که در ضمیرشان است، تغیر دهند . و هنگامی که خداوند برای قومی (بخاطر اعمالشان) بدی را اراده کند ، پس هیچ چیز مانع آن نخواهد شد ، و آنان را جز او هیچ کارسازی نیست .
خوب میخواهم نقطه چند پیرامون کاندیداتوری کاندیدان (دوکاندید پیشتاز) آقای داکترعبدالله عبدالله و آقای دوکتور اشرف غنی احمدزی خدمت تان بنوسیم تا بتوانید با دانستن این حقایق و مشوره با وجدان خویش تصمیم خردمندانه بیگرید تا پیش وجدان خویش، سرزمین خویش و ملت خویش احساس ارامش و راحتی نماییم و حد اقل از قدرت فردی خویش و چانس میسر شده نهایت عاقلانه، باشعور و حسن وطن دوستی، افغانی، انسانی و اسلامی خویش به دور از تعصبات قومی، لسانی، سمتی، گروهی استفاده اعظیم نماییم تا باعث رضایت الهی و دوری از بدبختی های خانمان سوز و نفاق بنیادی در کشور عزیز مان شویم.
داکتر عبدالله عبدالله کیست ؟ معرفی مختصر جناب ایشان نقل قول از زبان خود ایشان در برنامه مهمان یار تلویزیون طلوع شما میتوان به از آدرس انرا دریابید.
( یوتیوب برنامه مهمان یار تلویزیون طلوع http://www.youtube.com/watch?v=bgc7MQRJHUA )
عبدالله عبدالله در سال 1339 در کابل از پدری پشتون و مادری تاجیک به دنیا آمد. پدر و مادرش هر دو متولد کابل بودند.
غلام محیالدین خان پدرش از پشتون های قندهار بود. داکترعبدالله کودکیش در کابل و پنجشیر گذشته و برای همه معلوم است که دارای چه نوع سوابق کاری، تحصیلی، علمی و اجتماعی است خوب اگر ما عادلانه قضاوت کنیم و احترام شخصی در میان باشد آقای محترم که متاسفانه باید گفت ازهیچ نوع علمیت که قابل یاد آوری باشد برخوردار نیست و حتی میشود گفت که با الفبأ سیاست هم اشنائی ندارد فقط میتوان گفت که یک داکتر چشم بوده و در زمان بدبختی های افغانستان نمیدانم با کدام سویه از پوهنتون طبی کابل و از کدام بخش که رشته ایشان هم مشخص نیست فارغ التحصیل میباشد و بعداً در پاکستان در کمپ های مهاجرین در کدام کلینیک شامل کار شده در بخش چشم، این همه تحریر گرفته شده از سخنان جناب ایشان است که دربرنامه تلویزیونی به سولات پاسخ ارائیه نموده.
سوابق کاری و پیوستن به جبه پنجشیر:
زمانیکه به صوفوف شواری نظار و یا به گفته خود ایشان جبه پنجشیر یا مجهاهدین پیوستم فقط به صفت داکتر در مناطق تحت کنترول شواری نظار بیدون کدام قید و شرط فقط داکتر.
سوال چگونه به به این مقام و منصب رسیدید؟
جواب: به شکل تصادفی بیدون کدام تلاش، شایستگی و لیاقت و کدام دست آورد قابل لمس، فقط طالع و جهاد، بعد از شهادت احمد شاه مسعود خداوند همه چیز را تغیر داد و ما شامل عرصه سیاسی شدیم.
سوال باشنده اصلی کدام ولایت استید ؟
ولایت پنجشیر، اهلیت و اصلیت فعلاً از پنجشیر ( پنجشیری) دلیل بخاطر که مادرم از پنجشیر بود. از پدر خود کاملاً منکر است بخاطر حمایت پنجشیری ها، در حال که هیچ وقت یک انسان نمیتواند از روی نسب مادری به جایگاه برسد و یاد گردد به جز از نسب پدری.
سوال همیشه شیک پوش استید و علاقه مند لباس قندهاری هم؟
جواب بخاطر که یک پیوند با قندهاری ها هم دارم او اینکه پدرم از قندهار بوده کاملاً از پدر منکر و ایشان تنها پسر مادر خویش اند بخاطر چوکی و مقام دو روزه وعاشق قدرت و شهرت بیدون قید وشرط.
سوال چگونه اینقدر مشهور شدید و غوغا برپا کردید میان مردم؟
جواب داد خدا و استخدام نهایت بیش از حد قوم و خویش در کنار خود خاصتاً در پوست های وزارت خارجه زمانیکه وزیر بود و سوی استفاده از مقام و پول بیت المال برای کسب شهرت و محبوبیت در میان مردم و اعضای شورای نظار.
خوب هموطن عزیز بناً نظر به جوابات و سوابق جناب داکتر عبدالله عبدالله که یک شخصی کاملاً بی سواد مملو از تشنج، شامل چهار ده ویرانی های خانمان سوز مهین مان، بدختی، سؤ استفاده، خیانت، یک شخص کاملاً بی اراده، عدم دانش یک مدیریت خوب، عیاشی ، خورد ونوش، غارت پول بیت المال، آلوده بودن دست های شان به خون ملت، آلوده بودن به تعصبات سمتی، لسانی، قومی، گروهی و تنظیمی، استفاده از نام جهاد، چپاولگری، اشغال زمین های دولتی، ساختن بلند منزل و قصر مرمرین، فیشن و آرایشگری بی سوادی چیزی دیگر وجود ندارد پس به کدام وجدان میتوان همچو شخص را رهبر خویش تعین نمود ایا همین انصاف است؟؟
هموطنان عزیز شما خود قضاوت کنید این آقای محترم دارای هیچ نوع دست آورد قابل لمس و قابل ملاحظه نیست و همچنان هیچ نوع تحریر، تقریر، تالیف و نصاب علمی که قابل ملاحظه باشد از خود ندارد که باشد از آن نام برد.
اکنون بر میگردیم به این روزها که سرگرم کمپائین های انتخاباتی استند و نهایت عجله هم دارند و حتی نمی خواهد که در رسانه حاضر شود و همچنان تاکید میورزند به اینکه گویا مصروف استند و حاضر به مناظره ها نمیشوند و میخواهد که بشکل از اشکال به چشم مردم خاک بپاشند و با استفاده از نام اسلام وجهاد و متهم ساختن رقیب خویش بنام های متعدد و اتهمات خیانت و دیگر مسایل فقط میخواهد از بودن در افغانستان در صفوف شورای نظار و بدبختی بیشتر از چهار دهه افغانستان که باعث هلاکت، زخمی، معیوب، مهاجرت، بی سرپرستی، یتیم، بیوه، بی خانه و بی سرنوشت ساختن میلیون ها هموطنان مان گردید استفاده از نام جهاد و بودن در صفوف همان چپاولگرها میخواهد ذهنیت های هموطنان مانرا مخشوش کند و باجمع اوری آرای ایشان خویش را یکبار دیگر به سلطه و سرنوشت این ملت بی چاره، مظلوم و ناتوان برساند تا بتواند شخص خود و همصفان خود مانند محقق که کاملاً یک انسان فروخته شده، غلام، نوکر و یک انسان بی سواد و نادان بیش نیست را از دارای های عامه و بیت المال یک بار دیگر تا به کام سیر بسازد و با سرنوشت این ملت و وطن بازی نماید شما قضاوت کنید درین اواخر جناب حضرت صبغت الله مجددی که یک عالم، مجاهد و شخصیت بزرگ وقابل احترام در کشور مان است بنابر صادق بودن ایشان و درک عالی ایشان حمایت خویش را بعد از استخاره و ارزیابی های متعدد از تیم تحول و تداوم به رهبری دوکتور اشرف غنی احمدزی اعلان نمود و یاد اور شد که نظربه اوضاع کنونی کشورکه ناامنی، بی ثباتی، عدم مسولیت پذیری، غصب، چور، چپاول، غارتگری، ظلم وستم، زور گوئی، فرار از قانون، عدم پاسخگوئی، وناپرسی کامل که حاکم است بناً ایشان فرمود که من جناب دوکتور اشرف غنی احمدزی را شخص مناسب دانسته و حمایت خویش را از ایشان اعلام می نمایم سپس به چه منوال و چه بی عزتی و ناشرف مندانه و سزا گوئی از سوی اعضای ستاد و حتی شخص خود عبدالله عبدالله مقابل شد که گویا فال بین است این است و ان بناً این مردم همین ظرفیت را ندارند و یک حقیقت کاملاً روشن است شما باور کنید که اینها کسان استند که فامیل خویش را رهبری کرده نمیتواند پس چگونه افغانستان که باجمیعت بیشتر از 30 میلیون انسان را که در جغرافیای زندگی میکنیم که اصلاً نی در دارد و نی دروازه وهمه مثل گرگان وحشی برای شکار در کمین نشسته و با مقابل بودن با هزاران چالش های داخلی و خارجی از سوی همسایه گان و دور دستان است، اگر داکتر عبدالله عبدالله برنده این دور انتخابات در چین شرایط حاکم کشور شود با جدیت کامل و مطالعه دقیق از وضیعت کشور مطمین باشید که افغانستان دیگر مجال پیشرفت و ترقی را نخواهد داشت و اصلاً نمیتوان خوشبین بود در مورد حفظ همین دست آورد های کنونی.
بناً هموطنان عزیز وبا دیانت از شما صمیمانه تقاضا مینمایم تا پی بردن به حقایق و درک همه جانبه و مسولیت پذیری و مقایسه همین بیسواد با یک دانشمند و شریک بودن در خوبی و بدی این مملکت آرای خویش را بشکل درست ان بکار ببرید تا باعث خوشبختی دارین شما و میلیون ها هموطن دیگر مان شود تا نزد خداوند ج و این ملت غیور و رنجدیده دین ایمانی، وجدانی و اسلامی خویش را ادا نمایم و این ملت بیچاره و میهن عیزیز مان افغانستان را از بدبختی های بیشتر نجات داده و قایق نیمه شکسته خویش را به ساحل خوشبختی برسانیم.
دوستان نهایت عزیز اگر با هرگروهی، قومی، سمت ولسان گره خورده استید کدام اشکال ندارد زمانیکه که شما به صندوق رای دهی میروید و میخواهید رای خویش را بکار ببرید و انتخاب نماید فقط خود شما و خداوند ج با شما می باشد پس هیچ نوع خوف و خطر متوجه تان شده نمیتواند میتوانید بشکل بیسار دقیق و خردمندانه شخص مورد نظر خویش را شناسائی و انتخاب نماید اگر وابستگی سیاسی شمارا به سمت بدختی و نا هنجاری سوق میدهد و ناگزیر نمیتوان گریز نمود پس میتوانید با انها باشید و از امکانات و تجهیزات انان استفاده نماید اما زمان انتخاب شخص مورد نظر خویش را انتخاب و رای خویش بکار ببرید و بیدون شک استعمال ری شما در خوشبختی و بدختی اینده این کشور شما را شریک می سازد بناً لازم است تا بسیار دقیق باشیم، و در رابطه به این آقای محترم میخواهم بنویسم او اینکه من باور کامل دارم که اگر این آقای محترم برنده شود ما وشما و کشور مان به تباهی، بربادی، فراموشی، ونابودی کامل سوق داده خواهد شد و هرگز از کودال بدبختی نجات نه خواهیم یافت شما را سوگند میدهم که یک بار با وجدان خویش زمانیکه کاملاً دور از هرنوع فشار و مصروفیت بودید فکر کنید که آیا این سه فرد آقای عبدالله عبدالله، محقق، و محمد خان همین ظرفیت را دارند که این وطن را رهبری کنند آیا گاهی فکر کرده اید و یااینکه فقط به قوم سمت و وعده های دروغین ایشان تحت تاثیر قرار گرفته اید هموطن عزیز همین ظرفیت را ندارند که وطن را رهبری کنند لطفاً از خواب بیدار شوید قرن بیست یک است وطن به جهاد رهبری نمی شود به جنگ رهبری نمی شود به زور گوئی رهبری نمیشود به بداخلاقی رهبری نمی شود به جهل نادانی وحماقت رهبری نمی شود وطن مان به دانش، علم، معرفت، شناخت، تجربه، لیاقت، استعداد، مدیریت خوب، صداقت، سیاست عالی اخصلاص وجدان پاک رهبری میشود و نظر به حالت کنونی اشد ضرورت دارد و شدیداً نیازمند است.
کاندید دوم محترم دوکتور اشرف غنی احمدزی
اسم دوکتور اشرف غنی احمدزی
ولد شاه جان احمدزی
سال تولد: 29 ماه ثور ، سال 1328 ه ش ، کابل
تحصیلات:
لیسانس: مدت شش ماه در پوهنتون کابل و بعدا دوره مکمل لیسانس در پوهنتون امریکایی بیروت در رشته علومسیاسی.
ماستری اول: در رشته علوم سیاسی از پوهنتون آمریکایی بیروت.
ماستری دوم: در رشته روابط بین المللی و انسانشناسی از پوهنتون کولمبیا امریکا.
ماستری سوم: در رشته روابط بین المللی از پوهنتون کولمبیا امریکا.
دوکتورا: در رشته روانشناسی (انترپولوجی) از پوهنتون کولمبیا امریکا.
زماینکه در سال 1977 برای تدریس در رشته مردم شناسی به افغانستان بازگشت اما پس از قبولی در یک بورسیه تحصیلی برای ادامه تحصیل به پوهنتون کلمبیا در نیویورک رفت یک سال بعد در پی به قدرت رسیدن حزب دمکراتیک خلق در افغانستان بسیار از اعضای خانواده ایشان به زندان افتادند از این رو دکتور اشرف غنی احمد زی در آمریکا ماندگار شد و مدرک دکتورای خود را در در رشته مردم شناسی فرهنگی از پوهنتون کلمبیا دریافت کرد.
وهمچنان تکمیل نمودن پروگرام ویژه رهبری لیدرشپ از طرف پوهنتونهای هاروارد و ستفورد ایالت متحده امریکا برای بانک جهانی.
دوکتورای افتخاری بار اول: از طرف پوهنتون سکرانتن ایالات محتده امریکا درسال 2007م.
دوکتورای افتخاری دوم: از طرف پوهنتون گیلف کانادا در سال 2008 م.
تعلیمات اسلامی: قابل تذکر است که دوکتور اشرف غنی از طفولیت تا امروز در کسب تعلیمات اسلامی سعی و کوشش ورزیده است که از آن جمله حصول معلومات، درباره سیرت نبوی در مدارس کراچی و لاهور از سال 1985الی 1986 و به گفته وی این تعلیمات برایش ارزش ویژه داشت.
همچنان از طرف پوهنتون تفت امریکا برای داکتر اشرف غنی احمدزی یک جایزه ممتاز جهانی تحت عنوان وطندار جهانی اهدا گردیده. این جایزه خاص جهانی برای اشخاص محدود در جهان داده شده است که این بار یک پروفیسور افغان توانست که این جایزه را از آن خود نماید.
سوابق کاری: دوکتور اشرف غنی احمدزی از اکتوبر 2001 مشاور اخضر ابراهیمی، نماینده ویژه سازمان ملل در افغانستان شد و کار در داخل افغانستان را آغاز کرد.
ولی مدت از کار آقای احمدزی درین سمت نگذشته بود که ایشان مشاور حامد کرزی، رئیس جمهوری افغانستان شد. همزمان ایشان رئیس اداره هماهنگ کننده کمکهای بین المللی به افغانستان بود.
آقای دوکتور اشرف غنی احمدزی پس از انتخابات ریاست جمهوری 1383خورشیدی به کابینه حکومت منتخب نه پیوست و به ریاست پوهنتون کابل منصوب شد. او پس از دو سال کار از این مقام کنار رفت و به یکی از منتقدان جدی حکومت آقای کرزی مبدل شد قابل یاد آوری است که دست آورد های چشم گیری در زمان انجام ماموریت خویش داشته.
آقای احمدزی در سال 2006 میلادی از سوی افغانستان به عنوان نامزد دبیر کلی سازمان ملل برای جانشینی کوفی عنان معرفی شد، اما در برابر بان کی مون، دبیر کل کنونی این سازمان شکست را پذیرفت.
همچنان جناب ایشان رئیس انتقال قدرت از نیروی های خارجی به ارتش کشور نیز بود.
قابل یاد آوری است که دوکتور اشرف غنی احمدزی از هیچ پوست حکومتی معاش نه گرفته ولی از بانک جهانی امتیاز تقاعدی خویش را بیشتر از 3000$ ماهانه به دست میاورد.
سوابق کاری دوکتور اشرف غنی احمدزی بیرون از افغانستان در سال 1977 به صفت استاد در پوهنتون آروس دانمارک.
تدرس در پوهنتون معروف برکلی ایالات متحده امریکا.
تدریس در پوهتنون مشهور جانز هوپکنز امریکا به مدت هشت سال.
دوکتور اشرف غنی احمدزی در بخش ساختن پالیسی و ستراتیژی بانک جهانی در سمت مهم برای مدت 10 سال ایفای وظیفه نموده، که درپنج سال اول کارش دربخش کشورهای آسیای جنوبی وشرقی و در پنج سال اخیر در ساختار گوناگون مسایل اقصادی جهان دخیل بوده که از ان جمله ریفوم اقتصادی روسیه را میتوان نامبرد.
دوکتور اشرف غنی احمدزی درایام جوانی خویش به دوترین مناطق افغانستان سفر نموده و پژوهش های متعدد را انجام داده است آقای دوکتور از جمله پژوهشگران که مقالات زیاد به زبان انگلیسی در مورد افغانستان به رشته تحریر در اورده که در رسانه های معتبر جهان به نشر سپرده شده، نامبرده اولین تحقیقات علمی خویش را در مورد موضوعات تنفیذ دین مبین اسلام در افغانستان، حقوق زنان وعدالت اجتماعی آغاز نموده و به پایان رسانیده است، و در قدم دوم تحت عنوان ساختار اسلام و دولت دراجتماع قبایلی یک تحقیق مفصل انجام داده است وبعداً موضوعات تحت عنوان هموار ساختن مسایل جنجال برانگیز در محاکم شریعت اسلامی را به دست گرفته از جمله دهه اول سلطنت عبدالرحمن خان، ادبیات معاصر افغانستان در زبان دری علامه محمود طرزی تا کودتاه هفت ثور، یکی از کارهای بسیار مهم دوکتور اشرف غنی احمدزی تحقیق در باره تاریخ چهار صد ساله افغانستان است درین اواخر کتاب از آقای دوکتور اشرف غنی احمدزی تحت عنوان ( دولت های ناکام واستراتیژی موفق انها) از طرف پوهنتون اکسفورد انگلستان در اروپا و امریکا منتشر شده که رسانه های جهانی در مورد ان نظرات مثبت داشته، بعداز یازده سپتمبر جناب ایشان نسبت به وجود امدن تحولات درافغانستان ایشان از بانک جهانی رخصتی های بیدون معاش گرفته و با ایراد نظرات مثبت و پخش مقالات علمی خویش مبارزه را منفی گرائی در مورد افغانستان اعلام نموده که سرانجام آقای کوفی عنان سرمنشی انوقت ملل متحد از ایشان خواستار گردید که تا در پیدا کردن راحل مشکلات افغانستان با سازمان ملل متحد همکاری نماید تا بتواند به کمک جامعه جهانی افغانستان را بحران از زمان نجات دهند که در نتیجه آقای دوکتور اشرف غنی احمدزی نقش نهایت مهم را دربرگزاری کنفرانس بن و نقش ملل متحد در افغانستان ایفا نموده.
بناً هموطنان عزیز انتخاب باشما است که میخواهید سوی قلم در حرکت باشید و یا سوی تفنگ تحریر، تقریر، بیانیه ها، مصاحبه ها، و سخنان دکتور اشرف غنی احمدزی را میتوان در یوتیوب دریافت نماید و خود میتوان قضاوت کرد تصمیم و انتخاب باشما است میتوانید که سرنوشت خویش، اولاد های خویش و نسل آینده این سرزمین را به دست خود رقم زد اما صادقانه و مخلصانه عمل نماید.
هم وطن گرامی نگاه کنید و ترازوی انصاف به دست شما است، آیا این دوشخص باهم برابر اند نظر به تحصیل، علمیت، دانش، تجربه و لیاقت پس به دست شما است که وطن خویش را چقدر دوست دارید و کدام شخص را جهت خدمت ان می گمارید، اگر منحیث یک جوان بورسیه کشور امریکا برای شما میسر شود ایا مسترد خواهید کرد که رقیبان آقای دوکتور اشرف غنی احمدزی از اینکه ایشان در انجا تحصیل کرده اند به اتهمات مختلف میخواهد اذهان عامه را مختل سازد و توهین و تحقیر می نمایند که توهین و تحقیر دیگران نماینگر شخصیت و اصلیت خود ایشان است. ملت مان الحمد الله مسلمان است چیزی که ما همه بالای اسلام بودن افتخار داریم و نیک نام استیم. در کشور زندگی میکنیم که شعار مان مرگ بر امریکا است اما ارزوی مان یک بار دیدن امریکا ، البته این پیام متوجه انان است که توهین به شخصیت آقای دوکتور اشرف غنی می نمایند.
سپاس از شما به امید یک افغانستان مرفع، مترقی، باثبات و نیک نام.
ومن الله توفیق!
برادر شما ” نوری “
عبدالله عبدالله در سال 1339 در کابل از پدری پشتون و مادری تاجیک به دنیا آمد. پدر و مادرش هر دو متولد کابل بودند.
ښاغلی لیکوال تاسو په لیکنه کی سهوا شوی یاست، دعبدالله ډبل پلار د پنجشیر وه او کله چه مور یی د پنجشیری پلار نه طلاق واخیست بیا پښتون په نکاح و اخیستله یعنی ډبل عبدالله په حقیقت کی دمور او پلار له طرفه سوجه پنجشیری دی او پښتون یی پلندر پلار دی هیله ده تصحیح یی کړۍ
عزتمند ورور نوري صاحب ؟
خه جه تا ليدلي ،كتلي ،اوريدلي مستند دي راتول كري او دافغانستان ملت ته دي به مخ أجولي او خبل تاريخي مسوليت دي رفعه كري بعدي مسوليت دي د (ديرش ميلونو)افغانانو به أوز ه أجولي كه مونزه رانده ، كأنه ،بي علمه ،بي سواده أوسو ستاد ليكني خخه بند وأنه أخلوا او غوارو خان كودال ته وغور زا وو عبدالله بسي به خو كه غوارو خان او ملت ته نجات وركرو نجات دهنده جه هغه اشرف غني دي مردانه وار تول افغانان بايد دهغه ملا ور وترو تر خو دا دوبه شوي كشتي ته نجات وركرو.